Workflow dossier raadplegen

Je kunt een weergave maken van dossieritems waarin je zelf bepaalt welke gegevens je wilt zien. Je kunt hier bijvoorbeeld tonen welke gebruiker een dossieritem heeft afgehandeld en op welk moment.

Workflow dossier raadplegen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.
  2. Voeg een weergave toe:
    1. Vraag de werkbalk Weergaven op met Ctrl+Shift+K, als deze niet getoond wordt.
    2. Ga naar: Weergaven /Nieuwe weergave....

3. Voeg de velden Workflow afgerond en Workflow gebruiker verlaten toe aan de velden in de gegevensverzameling.

Beide velden staan onder Dossieritem / Workflowgegevens.

4. Klik op: Volgende als je nog een filter toe wilt voegen.
  5. Klik op: Voltooien.

Zie ook:

Direct naar

1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. Workflow onderhouden

Process

Workflow

Work area

InSite/OutSite