Projectfacturering autoriseren

Richt de autorisatie van dit onderdeel in, zodat de juiste gebruikers toegang hebben tot de benodigde functies en gegevens.

Autorisatie inrichten:

Hieronder zie je welke onderdelen je autoriseert voor de applicatiebeheerder, zodat de applicatiebeheerder de inrichting kan doen.

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de te autoriseren groep.
  4.  Ga naar het tabblad: Menu.
  5. Vink de te autoriseren menukeuzen aan:

• Projecten / Facturering / Automatisch factureren (of Uren/declaraties / Declaratie / Automatisch factureren)
  • Projecten / Facturering / Facturen (of Uren/declaraties / Declaratie / Facturen)
  • Projecten / Facturering / Journaliseren (of Uren/declaraties / Declaratie / Journaliseren)
  • Algemeen / Inrichting / Integratie-instellingen / Verkooprelatieprofiel
  • Algemeen / Inrichting / Nummerinstellingen / Tellers
  • Algemeen / Beheer / Boekingslay-out
  • Projecten / Uitvoer / Beheer / Rapport (of Uren/declaraties / Uitvoer / Beheer / Rapport)
  1. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  2. Ga naar: Project / Project / Project.
  3. Ga naar: Tabbladen.
  4. Autoriseer het tabblad:
    • Facturering
    • Opbrengst
    • Totalen facturering
  5. Sluit de Autorisatie tool.
  6. Klik op: Ja bij de melding.

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Zie ook

Direct naar

1. Projectfacturering inrichten
  2. Projectfacturering autoriseren
  3. Algemene instellingen projectfacturering
  4. Verzamelen van projectfacturen instellen
  5. Verkooprelatieprofiel inrichten voor projectfacturering
  6. Verkooprelatie/debiteur inrichten voor projectfacturering
  7. Project instellen voor (afwijkende) projectfacturing
  8. Nummering projectfacturen
  9. Rapportlay-out Projectfactuur instellen
  10. Facturering binnenland en buitenland btw-plicht splitsen
  11. G-rekening in projecten