Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen

Je kunt de journaalpost met een projectboeking verwijderen via de weergave Financiƫle mutaties. Als je de journaalpost wilt verwijderen, verwijder je eerst de kostenregel met de onderliggende projectboeking.

Je kunt deze projectmutaties alleen verwijderen als je de bijbehorende nacalculatieregels nog niet hebt geaccordeerd.

Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen:

1. Ga naar: Financieel / Grootboek / FinanciĆ«le mutaties.
  2. Open de eigenschappen van de mutatie van de inkoopfactuur.
  3. Ga naar tabblad: Mutaties.
  4. Selecteer de journaalpost van de inkoopfactuur.
  5. Klik op de actie: Wijzig journaalpost (dus niet op Verwijder journaalpost).
  6. Selecteer in het scherm de kostenregel.
    1. Klik op de actie: Projectboeking om het projectboeking scherm te openen en de projectboeking te verwijderen.
    2. Verwijder de regel(s) van de projectboeking.

Ga terug naar het boekingsscherm van de inkoopboeking.

7. Klik op: Meer acties / Verwijderen om de kostenregel(s) te verwijderen.
  8. Klik op: Meer actiesVerwijder journaalpost om de journaalpost te verwijderen.
  9. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Doorboeken inkoopfacturen en kostenboekingen op project
  2. Doorboeken inkoopfacturen en kostenboekingen (projectboeking) in Financieel inrichten
  3. Inkoopfactuur boeken op een project
  4. Inkoopfactuur boeken op project met bijlage in projectdossier
  5. Inkoopfactuur boeken op project met btw-plicht van project
  6. Inkoopfactuur boeken op een project (projectboeking) met loonmutatie medewerker
  7. Kosten boeken als projectboeking
  8. Werksoort boeken als projectboeking
  9. Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking raadplegen en wijzigen
  10. Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen