Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen

Je kunt de journaalpost met een projectboeking verwijderen via de weergave Financiƫle mutaties. Als je de journaalpost wilt verwijderen, verwijder je eerst de kostenregel met de onderliggende projectboeking.

Je kunt deze projectmutaties alleen verwijderen als je de bijbehorende nacalculatieregels nog niet hebt geaccordeerd.

Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen:

1. Ga naar: Financieel / Grootboek / FinanciĆ«le mutaties.
  2. Selecteer de journaalpost van de inkoopfactuur.
  3. Klik op de actie: Wijzig journaalpost (dus niet op Verwijder journaalpost).
  4. Selecteer in het scherm de kostenregel.
    1. Klik op de actie: Projectboeking om het projectboeking scherm te openen en de projectboeking te verwijderen.
    2. Verwijder de regel(s) van de projectboeking.
    3. Klik op: Voltooien.

Je komt terug in het boekingsscherm van de inkoopboeking.

5. Verwijder de kostenregel(s) met Verwijderen.
  6. Klik op de actie: Verwijder journaalpost om de journaalpost te verwijderen.
  7. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Doorboeken inkoopfacturen en kostenboekingen op project
  2. Doorboeken inkoopfacturen en kostenboekingen (projectboeking) in Financieel inrichten
  3. Doorboeken inkoopfacturen met btw-plicht per project inrichten
  4. Inkoopfactuur boeken op een project
  5. Inkoopfactuur boeken op project met bijlage in projectdossier
  6. Inkoopfactuur boeken op project met btw-plicht van project
  7. Inkoopfactuur boeken op een project (projectboeking) met loonmutatie medewerker
  8. Kosten boeken als projectboeking
  9. Werksoort boeken als projectboeking
  10. Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking raadplegen en wijzigen
  11. Journaalpost van inkoopfactuur met projectboeking verwijderen

Process

Nacalculatie

Work area

Projecten