thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Dag afsluiten (Bakkerijen)

Als alle orderadviezen de status Definitief hebben, sluit je de dag af. Na het afsluiten van de dag worden van alle orderadviezen verkooporders aangemaakt. De status van de dag wordt dan Afgesloten.

Als je een dag afsluit is het niet meer mogelijk om de orderadviezen voor de betreffende dag nog te wijzigen of te verwijderen. Ook kun je geen nieuwe orderadviezen meer aan de afgesloten dag toevoegen. Je kunt de status van de dag eventueel terugzetten met de actie Terugdraaien afgesloten dag en daarna wijzigingen doorvoeren. Dan wordt de status van de dag teruggezet van Afgesloten naar Definitief. Je kunt alleen de status van nog niet verwerkte dagen terugzetten. De status van verwerkte dagen kun je niet meer terugzetten.

Bij het afsluiten controleert Profit of er nog EDI-orders voor de betreffende dag aanwezig zijn. Als er nog EDI-orders zijn waarvan verkooporders kunnen worden gemaakt gebeurt dat direct. Als er nog EDI-orders aanwezig zijn waarvoor Profit geen verkooporders kan maken, krijg je een melding en kun je de dag niet afsluiten.

Afsluiten dag:

 1. Ga naar: Ordermanagement / Verkoopproces / Dagverwerking.
 2. Selecteer de dag die je af wilt sluiten.
 3. Klik op de actie: Dag afsluiten.

De dag krijgt nu de status Afgesloten.

Direct naar

 1. Dagverwerking (Bakkerijen)
 2. Inrichting
 3. Verkoopbasisorder
 4. Toekomstige orders toevoegen
 5. Nieuwe dag toevoegen
 6. Verkooporderadvies raadplegen/wijzigen
 7. Verwerken dag orderadvies
 8. Klaarzetsysteem
 9. Afsluiten van de dag

Process

Verkooporder

Work area

Ordermanagement