Pdf-bestandsnaam verstrekkingsrapport vertalen

Een rapport dat je als pdf-bestand als bijlage per e-mail verstrekt, krijgt per rapporttype automatisch een Nederlandse naam om duidelijk te maken om welk type rapport het gaat. Een offerte die je e-mailt krijgt als naam 'Offerte[nummer].pdf'. Voor de buitenlandse relaties kun je het pdf-bestand automatisch een naam in de taal van de relatie laten geven. Bijvoorbeeld 'Quotation[nummer].pdf' voor de Engelse klanten.

Pdf-bestandsnaam verstrekkingsrapport vertalen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Bericht / Berichtsjabloon.
  2. Open de eigenschappen van het berichtsjabloon
  3. Ga naar het tabblad: E-mail en open de gewenste taal.
  4. Ga naar het tabblad: Bijlage.
  5. Je ziet de bijlagen die standaard worden meegestuurd, zoals PDF-, XML- en UBL-bijlagen.
  6. Open de gewenste regel.
  7. Vink Afwijkende bestandsnaam aan en vul de nieuwe naam in. Via Invoegen veld kun je velden uit de gegevensverzameling toevoegen, zoals de bedrijfsnaam van de ontvanger.
  8. Sla de wijzigingen op.

Direct naar

1. E-mailen rapporten inrichten
  2. Rapporten wijzigen/toevoegen
  3. Inrichting e-mailen autoriseren
  4. Voorwaarden e-mailserver AFAS Online
  5. Mailserver en afzender instellen in omgeving
  6. Berichtsjabloon instellen
  7. Verkooprelaties inrichten voor e-mailen en afdrukken
  8. Inkooprelaties inrichten voor e-mailen en afdrukken
  9. Creditfacturen e-mailen via Output toestaan
  10. Pdf-bestandsnaam verstrekkingsrapport vertalen
  11. Extra bijlage bij rapport verstrekken inrichten
  12. Rapport via e-mail verstrekken