Financieel

Wil je de financiële processen van de organisatie zoveel mogelijk automatiseren? Processen zoals het verzamelen van financiële gegevens, het verwerken van (inkoop- en verkoop) facturen en het bewaken van debiteuren en crediteuren automatiseren en integreren? Wil je het bankafschriften en journaalposten automatisch verwerken in plaats van handmatig overnemen? Wil je ook geen aparte spreadsheets meer voor budgetten en vaste activa? De (digitale) inkoopfacturen in een digitaal dossier en via een workflow accorderen en automatisch betalen?

Met Financieel automatiseer en integreer je deze financiële processen in de software. Dit creëert voor jou een overzichtelijke financiële administratie met een schat aan informatie. In plaats van alle financiële gegevens handmatig uit de organisatie te verzamelen, worden deze automatisch door de geïntegreerde software verwerkt op de financiële afdeling. Hiermee heb je meer tijd over voor belangrijke zaken zoals het informeren van andere afdelingen en collega's op basis van actuele informatie. Bovendien is de kans op fouten veel kleiner!

Geautomatiseerde processen en workflows kunnen in de software dag en nacht doorgaan. Je kunt boekhouden met het licht uit!

In plaats van het verzamelen van financiële informatie, kun je jezelf bezig houden met hoe deze informatie van invloed is op de bedrijfsvoering. Meer tijd en aandacht besteden aan de debiteuren en crediteuren. De afdeling en de organisatie worden naar een hoger plan getild, door op een heel ander niveau met de financiële administratie om te gaan.

Wij helpen je graag met het gebruik van de geautomatiseerde financiële processen in de software.

Voorbereiding

Werkwijze