Dienstverband afsluiten in InSite

Als een dienstverband eindigt of je wilt een einddatum in de toekomst opgeven, dan sluit je het dienstverband af. Via deze functionaliteit meld je de medewerker niet uit dienst en je gebruikt dit niet voor het wijzigen van een einddatum. Voor het wijzigen van een einddatum gebruik je de functionaliteit voor het wijzigen van een contract.

Dienstverband afsluiten:

1. Ga naar: InSite.
  2. Klik op: HRM.
  3. Klik op: Dienstverband afsluiten.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

In het overzicht zie je alle contracten die geen einddatum hebben. Als het dienstverband een einddatum heeft, dan is het dienstverband afgesloten en wordt daarom niet getoond. In Profit zie je wel de dienstverbanden met een einddatum.

4. Selecteer het dienstverband van de medewerker.

Als je een nevendienstverband selecteert, zie je het dienstverbandnummer en de bijbehorende organisatorische eenheid en functie.

5. Vul de einddatum in.
  6. Klik op: Aanmaken.

Direct naar

1. Dienstverband medewerker
  2. Dienstverband onderhouden in InSite
  3. Wet Werk en Zekerheid
  4. Medewerker wisselt van werkgever binnen Profit
  5. Medewerker wisselt van cao binnen dezelfde werkgever
  6. Onderwijsdocumenten