Digitaal ondertekenen kopers

Nadat de kopersbegeleider de ingediende opties bevestigt heeft, moeten de kopers digitaal ondertekenen.

In het dossier in de kopersportaal staat daarvoor een dossieritem klaar.

Digitaal ondertekenen:

1. Log in op de site (OutSite). Bijvoorbeeld de kopersportaal.

Je ziet de actie staan in het digitale dossier.

2. Open het dossieritem.

Vervolgens krijgt de koper automatisch een nieuw scherm waarin hij via digitaal ondertekenen zijn keuzes ondertekent.

3. Klik op de actie: Bijlage(n) ondertekenen.

Als de bestemming van de workflow het proces begint, wordt een code aan de bestemming van de workflow gestuurd via sms.

Vervolg de acties voor het digitaal ondertekenen.

Mocht er iets in het proces fout gaan, dan vind je de actie/het dossieritem terug bij Dossier.

Direct naar

1. Kopersbegeleiding
  2. Hoofdproject en subprojecten vastleggen
  3. Verkooprelaties/kopers vastleggen
  4. Optielijsten en optiekeuzelijsten toevoegen en beheren
  5. Optiekeuzelijst verstrekken aan koper/verkooprelatie
  6. Koper legt zijn optiekeuzes vast
  7. Bevestigen (kopersbegeleider)
  8. Digitaal ondertekenen kopers
  9. Kopersbegeleider maakt ondertekende optiekeuzelijst definitief
  10. Optiekeuzes omzetten naar voorcalculatie
  11. Voorcalculatie naar werkbegroting
  12. Facturering van de opties via termijnen aan de koper