Optiekeuzelijst verstrekken aan koper/verkooprelatie

Je verstrekt de lijst met optiekeuzes aan de koper, de verkooprelatie van het subproject. Dit kan via afdrukken of e-mailen. De verstrekkingswijze bij de verkooprelatie moet correct zijn ingesteld.

1. Ga naar: Projecten / Kopersbegeleiding / Optiekeuzelijst.
  2. Selecteer de optiekeuzelijst en klik op de actie E-mailen.

3. Selecteer Optielijst bij Type dossieritem.
  4. Selecteer bij Berichtsjabloon bijvoorbeeld Optiekeuzelijst (Profit).
  5. Vul het notitieveld, met name als dit meegenomen wordt in het gepersonaliseerde berichtsjabloon.
  6. Vul de overige velden.
  7. Voltooi de wizard.

Het dossieritem is terug te vinden in het dossier van het project.

Direct naar

1. Kopersbegeleiding
  2. Hoofdproject en subprojecten vastleggen
  3. Verkooprelaties/kopers vastleggen
  4. Optielijsten en optiekeuzelijsten toevoegen en beheren
  5. Optiekeuzelijst verstrekken aan koper/verkooprelatie
  6. Koper legt zijn optiekeuzes vast
  7. Bevestigen (kopersbegeleider)
  8. Digitaal ondertekenen kopers
  9. Kopersbegeleider maakt ondertekende optiekeuzelijst definitief
  10. Optiekeuzes omzetten naar voorcalculatie
  11. Voorcalculatie naar werkbegroting
  12. Facturering van de opties via termijnen aan de koper