Grootboekkaarten raadplegen

Een grootboekkaart van een bepaalde rekening toont de mutaties van één boekjaar (en eventueel de geselecteerde perioden), inclusief de eventuele beginbalansboeking.

Grootboekkaarten raadplegen:

1. Ga naar: Financieel / Grootboek / Grootboekrekening.
  2. Selecteer de rekeningen.
  3. Klik op: ActiesGrootboekkaart.
  4. Selecteer het rapport.

Meerdere grootboekkaarten raadplegen:

Je kunt meerdere grootboekkaarten tegelijk raadplegen via een rapport als je een overzicht wilt van alle rekeningen.

1. Ga naar: Financieel / Uitvoer / Rapport
  2. Open het rapport:
    • Grootboekkaart (Profit)
    • Grootboekkaart inclusief budget (Profit)
    • Verbijzonderde grootboekkaart (Profit)
    • Verbijzonderde grootboekkaart inclusief budget (Profit)
    • Grootboekkaart in valuta per rekening-valuta (Profit), dit rapport toont totalen en de onderliggende mutaties.
  3. Vul de velden in.
  4. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Grootboek
  2. Grootboek inrichten
  3. Grootboekmutaties raadplegen en wijzigen
  4. Grootboekmutaties raadplegen via weergave Financiële mutaties
  5. Loonjournaalposten raadplegen via weergave Financiële mutaties
  6. Grootboekkaarten raadplegen
  7. Grootboekomschrijving per administratie (Accountancy)