Grootboekkaarten raadplegen

Een grootboekkaart van een bepaalde rekening toont de mutaties van één boekjaar (en eventueel de geselecteerde perioden), inclusief de eventuele beginbalansboeking.

Grootboekkaarten raadplegen:

1. Ga naar: Financieel / Grootboek / Grootboekrekening.
  2. Selecteer de rekeningen.
  3. Klik op: ActiesGrootboekkaart.
  4. Selecteer het rapport.

Meerdere grootboekkaarten raadplegen:

Je kunt meerdere grootboekkaarten tegelijk raadplegen via een rapport als je een overzicht wilt van alle rekeningen.

1. Ga naar: Financieel / Uitvoer / Rapport
  2. Open het rapport:
    • Grootboekkaart (Profit)
    • Grootboekkaart inclusief budget (Profit)
    • Verbijzonderde grootboekkaart (Profit)
    • Verbijzonderde grootboekkaart inclusief budget (Profit)
    • Grootboekkaart in valuta per rekening-valuta (Profit), dit rapport toont totalen en de onderliggende mutaties.
  3. Vul de velden in.
  4. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Grootboek
  2. Grootboek inrichten
  3. Grootboekmutaties raadplegen en wijzigen
  4. Grootboekmutaties en (loon)journaalposten raadplegen via Financiële mutaties
  5. Grootboekkaarten raadplegen
  6. Grootboekomschrijving per administratie (Accountancy)