Content op portalpagina plaatsen

Nadat je de sectie-indeling hebt vastgelegd, voeg je de content (knoppen, overzichten, video’s, tekst en afbeeldingen) toe.

Content toevoegen:

1. Open de pagina.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Klik op: Indeling.
  4. Klik op het toe te voegen pagina-onderdeel.

Bij het toevoegen van een pagina-onderdeel selecteer je voor de opmaak een themaonderdeel. Het themaonderdeel bepaalt marges, padding en achtergrondkleur en -afbeelding. Na het toevoegen van het paginaonderdeel kun je afwijken van het thema door de eigenschappen van het paginaonderdeel te openen. Vervolgens kun je de marges/padding, achtergrondkleur en -afbeelding zelf instellen.

Vanaf Profit 19 kun je direct bij het toevoegen van een pagina-onderdeel afwijken van de pagina-onderdelen van het thema.

Let op:

De onderdelen Knop, Afbeelding, Video fragment, Banner, Fotogalerij en Plug-in zijn ook beschikbaar in de CMS Editor. Dit betekent dat je deze onderdelen ook kunt gebruiken in een tekstvak of in een document.

5. Gebruik de knop Plug-ins om content van een andere site op je eigen site te embedden:

6. Versleep het onderdeel naar de juiste plaats. Als je op een onderdeel klikt kun je de eigenschappen openen en extra instellingen vastleggen.

Direct naar

1. Portalpagina's InSite en OutSite
  2. Portalpagina aanmaken
  3. Portalpagina indelen
  4. Sectiebreedte en uitvulkolom vastleggen
  5. Content toevoegen

Process

Document

Work area

InSite/OutSite