Projectfactuur (PDF) in InSite raadplegen

Je kunt een projectfactuur raadplegen in InSite. Ook abonnementsfacturen en ordermanagement facturen kun je op deze manier raadplegen in InSite. InSite toont de PDF van de factuur als je bij het genereren van de factuur Opslaan in dossier hebt aangevinkt en de factuur hebt gejournaliseerd.

Naast het genereren van de factuur is ook mogelijk dat je de factuur hebt opgeslagen in het dossier via de afdrukwizard of vanuit de boekingslay-out.

Bij het proces van journaliseren voegt Profit het dossieritem met de PDF van de factuur toe aan het dossier van de financiële factuur. Hierdoor kun je de PDF van factuur pas raadplegen nadat de factuur gejournaliseerd is.

Let op:

• Het toevoegen van het dossieritem met de PDF aan het dossier van de financiële factuur gebeurt éénmalig bij het journaliseren. Als je na het journaliseren de verkoopfactuur opnieuw afdrukt en in het dossier geplaatst, dan zal Profit deze niet toevoegen aan het dossier van de financiële factuur.
  • InSite toont de PDF in de factuur pagina als deze als bijlage gekoppeld is en Type pagina - Document beoordelen (Profit) is aangevinkt.

Factuur raadplegen in InSite:

1. Open InSite.
  2. Ga naar:CRM.
  3. Klik op: Debiteuren.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is, bijvoorbeeld Verkooprelaties.

Je kunt voor het zoeken van de juiste verkooprelatie gebruik maken van het snelfilter.

4. Open de eigenschappen van de debiteur.
  5. Open de weergave met facturen. Deze is bereikbaar via een knop, als dit is ingericht.

Als de factuur (de zogenaamde 'ordermanagement' factuur) is gejournaliseerd, dan toont InSite de financiële factuurgegevens en de PDF van de factuur.

Als de factuur nog niet gejournaliseerd is, dan toont InSite geen PDF maar wel de ordermanagement factuurgegevens (factuurnummer en datum en opdrachtnummer/referentie) van de ordermanagement factuur.

Direct naar

1. Projectfacturering
  2. Projectfacturering inrichten
  3. Accordering en gereedmelding nacalculatie
  4. Factuurtermijnen toevoegen
  5. G-rekening inrichten
  6. Automatisch projectfacturen genereren
  7. Handmatig projectfacturen toevoegen
  8. Termijnfacturering
  9. Projectfacturen verstrekken
  10. Historie van gemailde projectfacturen controleren
  11. Projectfacturen wijzigen
  12. Projectfactuur crediteren
  13. Collectief verwijderen projectfacturen
  14. Projectfacturen journaliseren
  15. Projectfactuur in InSite raadplegen
  16. Omzet Projectfacturen over meerdere perioden verdelen
  17. Doorboeken verkoopfacturen en opbrengstboekingen