Dossier in OutSite inrichten

Een externe gebruiker kan een type dossieritem pas vastleggen als je bij tenminste één kenmerkcombinatie een Externe omschrijving hebt ingevuld. Alleen dan kan Profit bij het extern insturen de juiste kenmerkcombinatie bepalen.

Bij het insturen van een dossieritem moet de juiste kenmerkcombinatie bepaald worden, zodat het dossieritem in de juiste workflow komt. Je moet dus de juiste kenmerkcombinatie koppelen aan het type dossieritem. Als een type dossieritem met één of meer kenmerken ingestuurd wordt selecteer je niet de kenmerken maar één van de mogelijke kenmerkcombinaties.

Kenmerkcombinatie toevoegen:

1. Ga naar: CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem.
  2. Open de eigenschappen van het type dossieritem Vraag stellen.
  3. Ga naar het tabblad: Kenmerkcombinaties.
  4. Klik op: Nieuw.
  5. Vul de omschrijving in.
  6. Vul de overige velden in.
  7. Vink Voor vastlegging in OutSite aan.
  8. Klik op: Voltooien.

Je mag de kenmerkcombinatie alleen blokkeren of verwijderen als er voor het gekoppelde type dossieritem nog een andere kenmerkcombinatie is waarbij het veld Voor vastlegging in OutSite is aangevinkt.

Het veld Voor vastlegging in OutSite mag je alleen uitvinken als je dit veld bij een andere aan het type dossieritem gekoppelde kenmerkcombinatie hebt aangevinkt.

Direct naar

1. OutSite inrichten
  2. Ondersteunde browsers
  3. Basisinrichting OutSite
  4. Autorisatie in OutSite
  5. Thema-editor
  6. Site inrichten
  7. Weblay-out en zones
  8. Menu van de site
  9. Documentmanagement inrichten
  10. Dossier
  11. Invulformulier inrichten
  12. Sjabloon instellen
  13. Site informatie
  14. Google Site Search inrichten
  15. URL-doorverwijzing OutSite inrichten
  16. Externe / social media