Verkoop in InSite

Je kunt alle stappen in het verkoopproces raadplegen in InSite. Dit richt je per functionaliteit in. Maak de functionaliteiten voor verkoopofferte, verkooporder, pakbon, verkoopfactuur, balie-/directfactuur beschikbaar als je deze gebruikt.

Na inrichten van de functionaliteiten heb je de beschikking over weergaven met bijvoorbeeld alle verkooporders, verkooporderregels, pakbonnen van alle relaties. Voeg voor Verkoop bijvoorbeeld een nieuw menu-item toe.

Daarnaast kun je bij de verkooprelatie alle bij die verkooprelatie behorende pakbonnen, verkooporders, etc. zichtbaar maken. Dit geldt voor alle onderdelen in het verkoopproces.

Zie ook:

Direct naar

1. Ordermanagement in In- en OutSite inrichten
  2. OutSite inrichten
  3. Groepering Productgroep autoriseren
  4. Productgroepen toevoegen
  5. Artikelen toevoegen aan Productgroep (InSite & OutSite)
  6. Typen pagina's Ordermanagement activeren
  7. Sjablonen voor Ordermanagement in InSite & OutSite
  8. Menu-items voor Ordermanagement (orders, pakbonnen, facturen) aanmaken
  9. Klantkaart koppelen in verkooprelatieprofiel
  10. Contactpersonen van klant voor klantportal autoriseren
  11. Dossieritem op verkooporder in klantportal inrichten
  12. Inkooprelaties
  13. Verkooprelaties
  14. Inkoopoffertes
  15. Inkoopaanvragen
  16. Inkoopaanvraag via OCI-koppeling met inkooporder zonder XML inrichten
  17. Inkoopaanvraag via OCI met inkooporder via XML inrichten