Overzicht functionaliteit van Profit Communication Center

Algemeen overzicht van de functionaliteit van het PCC.

Inhoud

Weergave exporteren

Je exporteert een weergave vanuit Profit of InSite naar een Excel-bestand.

Profit

Export wordt opgeslagen als Excel-bestand. Open het bestand via InSite of Profit.

Zie ook:

InSite

Export wordt opgeslagen als Excel-bestand op een lokale schijf.

Zie ook:

Bijlage bij dossieritem vastleggen, bewerken en raadplegen

Algemeen overzicht van de functionaliteit.

Bijlage (Word/Excel/PowerPoint) bij dossieritem vastleggen in Profit

Microsoft Excel, Word en PowerPoint

Leg de bijlage vast vanuit de Office-applicatie. InSite wordt gestart, vul de gegevens in en leg het dossieritem vast.

Zie ook:

Windows Verkenner

Leg de bijlage vast vanuit Windows Verkenner. InSite wordt gestart, vul de gegevens in en leg het dossieritem vast.

Zie ook:

Bijlage (Word/Excel/PowerPoint) bij dossieritem bewerken

Profit

Je start het bewerken in Profit. Bewerk de bijlage via je lokale Office-applicatie en leg deze weer vast in Profit.

Zie ook:

InSite

Je lokaal geïnstalleerde Microsoft Office-applicatie wordt geopend. Bewerk de bijlage en leg deze weer vast in Profit.

Zie ook:

Zie ook

Voor onderstaande handelingen is het PCC niet nodig.

E-mail vastleggen als dossieritem

Algemeen overzicht van de functionaliteit.

E-mail vastleggen in Profit

Outlook

E-mailbericht vastleggen in Profit als dossieritem.

Zie ook:

Zie ook

Analyse raadplegen en onderhouden

Algemeen overzicht van de functionaliteit.

Analyse raadplegen

Profit

Genereer de analyse, deze wordt opgeslagen.

Zie ook:

InSite

Open de analyse via Profit Communication Center / Mijn te starten analyses. Niet voor analyses met vooringave.

Zie ook:

Analyse onderhouden

Profit

Start het onderhoud in Profit. De analyse wordt klaargezet en je bewerkt deze in InSite via Profit Communication Center / Mijn bestanden. Bewerk de analyse en leg deze weer vast in Profit.

Let op: meegeleverde analyses kopiëren en bewerken kan alleen in Microsoft Excel 2010 of hoger.

Analyse publiceren als cockpit

Profit

Je publiceert de analyse via een geplande taak op InSite.

Zie ook:

Profit Communication Center

Je publiceert de analyse lokaal via de commandline van het Profit Communication Center.

Zie ook:

Documentgenerator

Je genereert samenvoegbrieven met de Documentgenerator.

Document genereren

Profit

(zonder dossier)

Je genereert een samenvoegbrief voor organisaties of personen.

Het PCC is niet noodzakelijk voor het genereren van documenten. Als je het PCC hebt geïnstalleerd en gekoppeld, kan een document wel automatisch worden geopend op je werkstation. Als je InSite hebt, kun je het document openen via Mijn bestanden.

Zie ook:

Profit

(met dossier)

Je genereert een samenvoegbrief voor organisaties of personen en deze brief wordt per organisatie of persoon in het dossier opgeslagen.

Het PCC is niet noodzakelijk voor het genereren van documenten. Als je het PCC hebt geïnstalleerd en gekoppeld, kan een document wel automatisch worden geopend op je werkstation. Als je InSite hebt, kun je het document openen via Mijn bestanden.

Zie ook:

Documentlay-out onderhouden

Profit

Start het onderhoud in Profit. Je opent de documentlay-out via het PCC in Microsoft Word op je werkstation.

Zie ook:

Fiscale rapportages onderhouden

Je kunt fiscale rapportages aan je eigen wensen aanpassen.

Fiscale rapportage onderhouden

Profit

Start het onderhoud in Profit. Je opent de fiscale rapportage via het PCC in Microsoft Word op je werkstation.

Zie ook:

Hyperlink openen, e-mailen en bellen

Als je op een hyperlink klikt, dan zal de website in je lokale browser geopend worden. Bij een e-mailadres zal je lokale e-mailprogramma worden gebruikt voor het verzenden van een e-mailbericht. Het PCC moet geïnstalleerd zijn en gekoppeld zijn aan de omgeving om de onderstaande functionaliteit te kunnen gebruiken.

Hyperlink openen, e-mailen en bellen

Profit

Klik op de knop bij een hyperlink, e-mailadres of telefoonnummer.

Zie ook:

Bij bepaalde e-mailberichten - bijvoorbeeld bij verstrekkingen - geldt dit niet. Als je bijvoorbeeld een verkoopfactuur e-mailt, gaat dit via het ingebouwde e-mailprogramma van Profit.