Verkoopprijzen importeren

Je kunt verkoop- en inkoopprijzen ook importeren in plaats van deze handmatig toe te voegen.

Je kunt de verkoopprijzen eventueel eerst uit Profit exporteren naar Excel, daar berekenen via percentages en ze vervolgens via deze functie weer importeren.

Als je prijslijsten via de import Verkoopprijs importeert wordt de omschrijving van de prijslijst niet gewijzigd. Profit werkt hiermee alleen de prijzen bij.

Als het gaat om een verkoopprijs dan gaat het om de import opties Vervangen prijzen en Importeren prijslijst verkoopprelatie.

Gebruik de import opties Vervangen prijzen en Importeren prijslijst inkooprelatie als je een inkoopprijs van een itemcode bij een inkooprelatie wilt wijzigen.

Prijzen importeren:

1. Ga naar:
    • Ordermanagement / Beheer / Import verkoop / Verkoopprijs
    • Ordermanagement / Beheer / Import inkoop / Inkoopprijs
    • Projecten / Beheer / Import prijzen / Verkoopprijs
    • Projecten / Beheer / Import prijzen / Inkoopprijs
  2. Volg verder de standaardprocedure voor het importeren van gegevens.

Direct naar

1. Prijzen (Verkoop)
  2. Prijzen terminologie overzicht
  3. Prijs, voorraad, marge en gebruik van artikel raadplegen
  4. Prijzen per artikel raadplegen
  5. Prijzen raadplegen per verkooprelatie
  6. Verkoopprijs toevoegen
  7. Prijslijst
  8. Actieprijs
  9. Prijs per verkooprelatie toevoegen
  10. Prijs per project toevoegen
  11. Alle prijzen/kortingen per verkooprelatie raadplegen
  12. Prijs in regel handmatig wijzigen
  13. Prijs via berekening
  14. Kostprijs en verrekenprijs berekenen
  15. Staffelprijzen toevoegen
  16. Collectief wijzigen prijzen
  17. Prijzen offerte/verkooporder opnieuw bepalen
  18. Prijzen importeren
  19. Staffel importeren bij importeren verkoopprijs