Communicatie over verstuurde IB aangiften

Als er bij een aangifte is aangegeven dat deze verstuurd is en nog niet is vastgelegd dat er communicatie is geweest over de verstuurde aangifte, staat er een taak bij de ingelogde gebruiker met betrekking tot het Communiceren over de verstuurde aangifte. (Welk medium gekozen wordt, is uiteraard vrij, denk aan nabellen, e-mail, per post)

Communicatie gegevens invullen in InSite:

1. Klik op: Voortgang (workflow).
  2. Vul het veld Evaluatie cliënt in: geef hier de datum in waarop je met de cliënt de aangifte hebt geëvalueerd.
  3. Aanpassen

De contactgegevens van de cliënt/accountant kunnen binnen deze taak worden geraadpleegd door op de knop Communicatie te klikken. Na het afhandelen van deze taak wordt deze verwijderd uit het overzicht en wordt een taak ten behoeve van het beoordelen van een cliënt gestart.

Direct naar

1. Aangifte IB uitwerken
  2. Fiscale stappenflow inrichten
  3. Aangifte IB plannen
  4. Gegevens aangifte IB opvragen
  5. Controleren volledigheid ontvangen gegevens IB
  6. Simulatie IB
  7. Aangifte IB opstarten
  8. Aangifte IB verwerken
  9. Aangifte IB controleren
  10. Aangifte IB accorderen
  11. Aangifte IB afdrukken
  12. Klaarzetten aangifte IB
  13. Versturen aangifte IB aan Belastingdienst
  14. Communicatie over verstuurde IB aangiften
  15. Cliënt IB beoordelen