Arbo-instantie bij medewerker vastleggen

Je legt per medewerker vast onder welke Arbo-instantie de medewerker valt.

Bij een overstap van Arbo instantie hoef je niet de openstaande verzuimmelding eerst af te sluiten. Als je bij de medewerker de nieuwe Arbo instantie toevoegt, dan wordt het openstaande verzuim aan de nieuwe Arbo instantie doorgegeven.

Instantie toevoegen bij de medewerker:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Instantie.
  4. Klik op: Nieuw
  5. Selecteer de instantie Arbo.

Let op:

Je kunt alleen de instanties selecteren die zijn gekoppeld aan de werkgever van de medewerker. Als de juiste instantie niet aanwezig is, moet je deze eerst toevoegen bij de werkgever.

6. Klik op: Volgende.
  7. Vul de begindatum in.
  8. Selecteer het dienstverband van de medewerker bij Soort dienstverband.
  9. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Verzuim
  2. Verzuim inrichten
  3. Verzuim in InSite
  4. Verzuimmeldingen
  5. Arbo-instantie toevoegen aan medewerker
  6. Wachtdagen
  7. Dossier
  8. Wet Verbetering Poortwachter
  9. Verzuimdata aanleveren aan Vernet
  10. Digitale aanlevering aan arbodiensten
  11. Digitale aanlevering aan UWV
  12. Integratie verzuim met agenda in InSite
  13. Verlof tijdens verzuim