Vrije tabellen Verlof inrichten

Profit bevat de vrije tabellen Reden verlof, Reden verlofcorrectie, Status verlofaanvraag en Status verlof intrekking. Deze zijn gevuld met een aantal standaardwaarden, maar je kunt hier waarden aan toevoegen.

Let op:

Een Type verlof leg je niet vast in de vrije tabellen. Deze richt je apart in.

Vrije tabel aanvullen:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Vrije tabel.
  2. Open de eigenschappen van de vrije tabel.
  3. Vink Onderhouden in zoekvenster aan, als je nieuwe waarden wilt toevoegen tijdens het zoeken op de waarden uit de tabel. Dit is alleen mogelijk in Profit, niet in InSite.
  4. Klik op: Nieuw.
  5. Vul per taal een code en een omschrijving in. Je kunt ook een kleur opgeven, deze wordt gebruikt in workflows (voor de workflowstatus) en in weergaven (vanaf Profit 1).

Profit toont in de boekingslay-out alle talen, ongeacht je licentie. Als je bepaalde talen wilt verbergen, kun je de betreffende velden weghalen uit de boekingslay-out Vrije tabellen (Profit). Maak een kopie van deze boekingslay-out en pas deze aan. Blokkeer de originele boekingslay-out Vrije tabellen (Profit).

6. Vul de velden in.
  7. Klik op: Voltooien.
  8. Klik op: Annuleren.

Direct naar

1. Verlof inrichten
  2. Invoer in uren:minuten of honderdsten
  3. Sluitingsdagen-/feestdagentabel inrichten
  4. HRM instellingen verlof vastleggen
  5. Vrije tabellen Verlof inrichten
  6. Verlofperiodetabel toevoegen
  7. Samengesteld verlof (wettelijk en bovenwettelijk)
  8. Ouderschapsverlof en geboorteverlof inrichten
  9. Opbouw perioderecht over geboorte- of betaald ouderschapsverlof
  10. Feestdagen en vakantie integreren in verlof
  11. Onbetaald verlof inrichten
  12. Buitengewoon verlof inrichten
  13. Verlof Belgiƫ inrichten
  14. ATV op basis van werkrooster
  15. Extra verlof
  16. Feestdagenverlof inrichten
  17. Waarde verlofrecht journaliseren
  18. Instellingen per werkgever
  19. Bezettingsoverzicht verlof InSite inrichten
  20. Verlof uitbetalen of inhouden
  21. Verlofcorrectie InSite inrichten
  22. Verlof kopen en verkopen InSite inrichten
  23. Verlof in het onderwijs