Overzicht wachtrijtaken van alle Profit-producten

In dit overzicht staan alle acties die via de wachtrij uitgevoerd worden. De wachtrij is altijd ingeschakeld.

Inhoud

Algemeen
  • Analyse raadplegen
  • Rapport genereren
  • Workflows
  • E-mail versturen via workflows
  • Geplande taken
  • AFAS Remote
  • Sessiegegevens InSite en OutSite opschonen

Bij InSite en OutSite gaat het om het opruimen van sessiegegevens van gebruikers. Als een gebruiker een InSite- of OutSite-site gebruikt, is er sprake van een sessie. Deze kan bewaard blijven in Profit na het afsluiten van de sessie (bijvoorbeeld omdat de gebruiker zijn browser afsluit zonder uit te loggen). Als een gebruiker zich aanmeldt ontstaat er een nieuwe sessie, en Profit zal daarom gegevens van voorgaande sessies opruimen. Als je de wachtrij gebruikt, zal dit via de wachtrij worden afgehandeld (en dus niet als de gebruiker zich aanmeldt).

Ordermanagement
Projecten
Financieel
Fiscaal
HRM

HRM

Payroll

Direct naar

1. Wachtrij gebruiken en beheren
  2. Overzicht wachtrijtaken van alle Profit-producten
  3. Taak starten en in de wachtrij zetten
  4. Taken in de wachtrij raadplegen

Process

Wachtrij